One Medicine in beweging
Pijn verandert je leven. Chronische pijn verandert je leven voor goed. 

Maar helaas bestaat er nog veel te vaak geen effectieve behandeling tegen aandoeningen als (chronische) rugpijn, artrose of slijtage van gewrichten bij mensen én dieren.  

Dat móet anders! 

De faculteit Diergeneeskunde is (inter)nationaal toonaangevend als het gaat om onderzoek naar aandoeningen van het bewegingsapparaat bij dieren en het ontwikkelen van innovatieve behandelmethoden voor dieren én mensen.

Als het gaat om aandoeningen van het bewegingsapparaat lijken mensen en dieren als honden, katten en paarden veel meer op elkaar dan wij in eerste instantie denken. Daarom willen wij nog meer innovatief onderzoek en nieuwe behandelmethoden mogelijk maken, zodat steeds meer dieren en mensen pijnvrij kunnen bewegen.

Help mee en houd samen met ons One Medicine in beweging

Lees meer Lees minder

Samen houden we 'One Medicine in beweging'!

28-06-2022 | 17:00

Vandaag hebben wij een geweldige donatie ontvangen voor 'One Medicine in beweging'. Dankzij deze bijdrage kunnen wij ons inzetten om nog meer innovatief onderzoek en nieuwe behandelmethoden mogelijk te maken, zodat steeds meer dieren en mensen pijnvrij kunnen bewegen!

 

De Faculteit Diergeneeskunde is (inter)nationaal toonaangevend als het gaat om onderzoek naar aandoeningen van het bewegingsapparaat bij dier en het ontwikkelen van innovatieve behandelmethoden voor dieren én mensen. Want bij aandoeningen van het bewegingsapparaat lijken mensen en dieren als honden, katten en paarden, veel meer op elkaar dan wij in eerste instantie denken. Met de projecten onder 'One Medicine in beweging' willen we de gezondheid en het welzijn van dier én mens duurzaam verbeteren. 

 

Samen bewegen is samen leven, hartelijk bedankt voor de steun! 

 
Lees meer | Bekijk alle