3DHIP | Een betere kwaliteit van leven dankzij 3D heupimplantaten

31 januari 2024 20:47

Dankzij de bijdragen van de partners en donateurs kon de toepassing van op maat gemaakte 3D implantaten bij honden met heupdysplasie worden onderzocht.


De resultaten hebben alle verwachtingen overtroffen waardoor honden met heupdysplasie, zoals Max, nu nog beter geholpen kunnen worden. Door de 3D heupimplantaten kan Max weer ontwikkelen als jonge hond en is zijn welzijn onmiddellijk verbeterd. We willen de partners en donateurs bijzonder bedanken voor de genereuze steun aan dit project. 

 

Ben je eigenaar van een hond die onlangs de diagnose heupdysplasie heeft gekregen? En overweeg je om jouw hond hiervoor te laten behandelen in het Universitair Dierenziekenhuis? Dan kan je hond mogelijk in aanmerking komen voor de nieuwe behandeltechniek met 3D-geprinte implantaten. Daarmee krijgt jouw hond een kans op een betere kwaliteit van leven en lever je tegelijkertijd een belangrijke bijdrage aan het onderzoek naar deze nieuwe behandeltechniek. Lees hier meer: 3DHIP bij heupdysplasie.

Samen maken we het verschil voor dieren. Doneer aan Vrienden Diergeneeskunde en zorg samen met ons voor een gezondere toekomst voor dieren!