iMotion Equine | Paardenwelzijn centraal

31 August 2022 10:35

De pilot van de iMotion Equine pilot is inmiddels afgerond en de resultaten worden geanalyseerd. Het onderzoeksteam is enorm dankbaar dat zij dankzij de steun van onze partners Human & Horse Academy, Abri voor Dieren, Dechra, Mustad en donateurs de deelnemers hebben mogen ontvangen op de locatie van de Human & Horse Academy in Kootwijkerbroek. 


Priscilla is een van de deelnemers aan de pilot, samen met haar paard Jaylinn.'Ik doe mee aan de iMotion onderzoek omdat ik het belangrijk vind dat we met behulp van wetenschappelijke inzichten en innovatieve technologieën ons nog meer bewust kunnen worden van hoe we met onze paarden samenwerken. En nog waardevoller is het om deze kennis over te dragen aan iedereen die met paarden omgaat. Daar lever ik graag mijn bijdrage aan! Mijn deelname aan iMotion was een bevestigd van mijn gevoel van mijn trainingen.'

Wij zijn onze partners, donateurs en de deelnemers ontzettend dankbaar voor de bijdrage aan de iMotion Equine pilot. Het onderzoeksteam focust zich nu op de analyse van de data van de pilot, blijf ons volgen, want deze resultaten worden natuurlijk gedeeld.